De wereld verandert razendsnel, zo ook voor de melkveehouderij. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen gaande in de melk- en zuivelsector, maar ook in regelgeving. Hoe hou je in deze tijd als melkveehouder je hoofd boven water? Welke marktkansen liggen er voor de zuivel? Hoe maak je de juiste keuzes om een goede toekomst tegemoet te zien en welke ontwikkelingen zijn daar voor nodig?

Zijn dit vragen die ook jou bezighouden? Kom dan naar de bijeenkomst ‘De toekomst van de melkveehouderij’ op 19 juli 2017 ’s avonds in de in de Zaanse Houtloods op het terrein van CH De Wolden (Veeningen 1, 7924 PG in Veeningen). De sprekers geven je een kijkje in de veranderende toekomst en vertalen dit concreet naar de melkveehouderij.

Voorafgaand en na afloop van de bijeenkomst wordt er een rondleiding gegeven over het terrein van CH De Wolden. Wil je gebruik maken van deze unieke gelegenheid om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen? Geef dit dan aan bij je aanmelding, met daarbij je voorkeur voor een rondleiding om 19.00 uur of 21.30 uur.

Programma

19:00 uur Rondleiding over het terrein van CH De Wolden (optioneel)
19:45 uur Ontvangst met koffie en thee
20:00 uur Start programma
Jan ten Kate, wethouder gemeente De Wolden is avondvoorzitter
Henk Jumelet, gedeputeerde provincie Drenthe, introduceert de Ontwikkelagenda voor de melkveehouderij van de provincie Drenthe
Catharinus Wierda, zuiveldeskundige en ondernemer van De Fryske kaas, spreekt over de kansen in de eigen zuivelmarkt en de stappen die de Nederlandse melkveehouderij kan zetten om een goede reputatie te houden in binnen- en buitenland
Eline Vedder, Melkveehouder, geeft als ondernemer haar visie op de toekomst van de melkveehouderij
21:30 uur Netwerkborrel / rondleiding (optioneel


Aanmelden

Ben je erbij? Stuur dan uiterlijk 14 juli een email aan info@agrifoodinnovatie.nl. Geef hierbij aan of je ook gebruik maakt van de rondleiding (en op welk tijdstip) of alleen het inhoudelijk programma bezoekt.
Na aanmelden ontvang je een bevestiging en programmadetails.


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Agri&Food Innovatiecluster Regio Zwolle in samenwerking met gemeente De Wolden en provincie Drenthe.