Bent u een ondernemer met goede ideeën maar zit u met vraagstukken rondom de financiering? Speciaal voor ondernemers met groeiambitie organiseren Kennispoort Regio Zwolle en Innovatiehuis De Diamant op woensdag 1 november de Dag van het Geld. Tijdens interactieve sessies krijgt u op deze dag onafhankelijk advies en inzicht in welke financieringsmogelijkheden bij u passen.

Het verkrijgen van financiële middelen om uw idee of innovatie te realiseren is niet eenvoudig. Een duidelijk overzicht van mogelijkheden geeft u richting en vergroot de kans op een succesvolle aanvraag. Wij helpen u graag de juiste richting te vinden tijdens de Dag van het Geld.

Tijdens deze dag helpen onze onafhankelijke innovatie-adviseurs u op weg en is er vervolgens de mogelijkheid om de voor u juiste financiers te spreken.

Met concrete handvatten en goede contacten kunt u een dag later aan de slag!

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 1 november van 14:00 – 18:00 bij Coelenhage in Wezep.

Deze bijeenkomst is voor ondernemers met een financieringsvraagstuk.

Aanmelden kan via de website van Kennispoort Regio Zwolle.