De Vereniging tot Behoud van Boer&Milieu (VBBM) organiseert op 8 september 2017 een symposium voor politici, beleidsmakers, pers, boeren en andere belangstellenden. Het symposium heeft plaats op Horstweg 21, 8107 AA Broekland. De dag is van 10.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

Op deze dag zal er onder andere een verband worden aangetoond tussen kwaliteit van mest, bemestingstechnieken en anderzijds nutriënten en sporenelementen die het ruwvoer en vervolgens de melk bevatten. De vereniging heeft momenteel een vrijstelling voor emissiearm bemesten en hoopt op deze dag ook het belang van voortzetting hiervan te benadrukken.

Het symposium heeft een ochtendprogramma met 3 inleiders en een middagprogramma met workshops.

Meer informatie
* Bron afbeelding: Screenshot Youtubevideo De kracht van Salland