Organisatie

Het Agri&Food Innovatie cluster heeft de vorm van een netwerkorganisatie. Alle partners leveren een bijdrage in de vorm van contanten en/of in kind. De projectkosten worden zo laag mogelijk gehouden, door meer samenwerking met partners. Partners vinden elkaar in gezamenlijke projecten, waarbij het eigen belang aandacht krijgt.
Het Agri&Food Innovatie cluster Regio Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, diverse gemeenten uit de Regio Zwolle, partners uit het bedrijfsleven en partners uit de Groene Kenniskolom.

Wil je partner worden van het Agri&Food Innovatie cluster? Neem dan contact met ons op. Binnenkort is ons dienstenpakket ook online te vinden op de pagina ‘diensten’.

2. Groepsfoto

Kennispoort Regio Zwolle

Het Agri&Food Innovatie cluster Regio Zwolle maakt gebruik van de diensten van Kennispoort Regio Zwolle: het innovatienetwerk dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid.

Kennispoort biedt een betrouwbaar platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie.

logo kennispoort CMYK DEF contouren