Studentproject – Elated

Het Agri & Food Innovatiecluster werkt regelmatig samen met studenten van het Windesheim Honours College. Om onderzoek te doen maar ook om nieuwe toepassingen te bedenken. Een van de leuke innovatieve projecten is Elated.

Team Elated ging op pad om te werken aan de transparantie van de Agri & Food sector. Ze hebben een app ontwikkeld, die kan laten zien waar de producten vandaan komen en hoe ze in de winkel zijn gekomen. De klant kan in de winkel de QR code van een product scannen in de app, en krijgt dan alle informatie over dat product te zien. Om de app te bekijken is hij hier te downloaden en kun je deze QR-code gebruiken om er in te komen:

Meer weten over het Honours College of onze samenwerking met studenten? Neem dan gerust contact op met Petra van den Hengel.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 20 20 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.