Studentproject – Innoboard

Het Agri & Food Innovatiecluster werkt regelmatig samen met studenten van het Windesheim Honours College. Om onderzoek te doen maar ook om nieuwe toepassingen te bedenken. Een leuk innovatief project; het innoboard.

Met het Innoboard worden restaurants en winkels gemotiveerd om veranderingen toe te passen die door klanten aangegeven zijn. Op het InnoBoard wordt elke week een nieuwe vraag geschreven, die de consument vervolgens kan beantwoorden door zijn/haar antwoord op een board te schrijven. Doordat de consument het antwoord direct op het InnoBoard schrijft, ontvangt de ondernemer directe feedback op zijn/haar service en producten. Het pilotproject is in de Bakkerij van het Deltion College ontwikkeld en wordt daar nog steeds gebruikt. Meer informatie op www.innoboard.nl

Meer weten over het Honours College of onze samenwerking met studenten? Neem dan gerust contact op met Petra van den Hengel.

 

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 20 20 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.