Agri & Food Innovatieteam blikt terug op een succesvol 2018

09-01-2019

Agri & Food Innovatieteam kijkt terug op een succesvol jaar. Een jaar waarin een mooi aantal ondernemers door de innovatieadviseurs goed op weg geholpen zijn. Samen met Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park hebben we onze dienstverlening onderzocht. Ondernemers die wij geholpen hebben geven aan tevreden te zijn en geven de organisaties gemiddeld het rapportcijfer 7,7 voor de kwaliteit van de adviesgesprekken.

Ook werden er voor verschillende doelgroepen evenementen georganiseerd. Deze werden goed bezocht en ondernemers geven Agri & Food Innovatieteam hiervoor een 7,9! Nieuwsgierig naar de overige resultaten en wat het team er zelf van vindt? Ontdek het hier in minder dan tien minuten.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 20 20 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.