‘Boeren wedstrijd’ platform voor matchmaking in Agri & Food Innovatie

25-02-2019

Ongeveer tachtig innovatieve ondernemers en dienstverleners uit de Agri & Food sector hebben de ‘boeren wedstrijd’ tussen PEC Zwolle en De Graafschap aangegrepen om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen met hun vraagstukken. De wedstrijd werd helaas verloren door PEC Zwolle, maar de ‘matchmaking’ is heel goed geslaagd!

De ondernemers, stuk voor stuk types die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken, waren uitgenodigd door één van de vijf partnergemeenten van het Agri & Food Innovatieteam van Kennispoort regio Zwolle. Rieke de Vlieger, bestuurder van Aeres Hogeschool in Dronten kreeg in een vraaggesprek met vier ondernemers al veel goede voorbeelden boven tafel. Daarna was het ‘matchmaking’ geblazen, waarbij iedereen aselect aan een ander gekoppeld was om over je plannen te praten. Dat leverde in twee rondes veel geanimeerde gesprekken op, die door de meesten als zeer nuttig werden ervaren en verrassende nieuwe inzichten en contacten opleverde. Dát is waar het Agri & Food Innovatieteam voor is: het toeval een beetje helpen door mensen die iets willen bij elkaar te zetten. Kortom, een geslaagde bijeenkomst. Op naar de volgende!

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 20 20 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.