Bart van Leerdam

Kwartiermaker Agri & Food

Mijn naam is Bart van Leerdam, 50 jaar en woonachtig in Vught. Ik heb een lange en gevarieerde loopbaan op leidinggevend niveau in de LTO-wereld (ZLTO en LTO Noord) achter de rug en ben sinds 2013 strategisch adviseur, projectleider, kwartiermaker en interim-manager bij organisaties die vooruit willen. Dit zowel bij publieke, semi-publieke als private organisaties. Mijn kwaliteit is door de bomen van de organisatie het bos weer te zien en deze ‘op te lijnen’ voor haar volgende stap.

 

Ik ben kwartiermaker van het Agri & Food Innovatieteam en houdt mij daarnaast bezig met het bouwen aan het netwerk van ‘volgende schakels in de innovatieketen’, zoals regionale ontwikkelmaatschappijen, financiers, bedrijvennetwerken en innovatie hot spots. Ook vernieuw ik de banden met de belangrijkste ondersteuners van het project, met als doel dat zij ook in de volgende fase met menskracht, geld en een open deur aan het Agri & Food innovatieteam blijven bijdragen.

Gerelateerde items

Overzicht met items die gerelateerd zijn aan Bart van Leerdam.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 038 202 20 20 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.